PWA YOUTH WORLD CUP

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η αυλαία του πρώτου PWA Youth World Cup της χρονιάς το οποίο έλαβε χώρα στην περιοχή Almerimar της Ισπανίας, στο αθλητικό κέντρο Victor Fernandez Center Club στις 2-5 Ιανουαρίου 2018.

vfcenter_0201201820-2

Ο αγώνας τελείωσε με αποτελέσματα και συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες του Wave όμως δεν ήταν εφικτή η διεξαγωγή αγώνων Slalom όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί μιας και ο αέρας έκανε την χάρη στους ιστιοπλόους μόνο την τελευταία μέρα.

Παρακάτω σας παραθέτουμε το βίντεο που δημοσιεύθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του Victor Fernandez Center Club και αφορά τον συγκεκριμένο αγώνα:

Ας παρακολουθήσουμε το βίντεο!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος αγώνας είχε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία δεδομένου ότι συμμετείχαν 38 αθλητές από 7 διαφορετικές χώρες μεταξύ των οποίων και από την Ελλάδα.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα τελικά αποτελέσματα της κατηγορίας Wave του αγώνα για τους νέους:

Απο μεριά μας θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα αυτό αλλά και ιδιαίτερα, όπως είναι φυσικό, τον Έλληνα αθλητή Lennart Neubauer (GRE-734) ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στους αθλητές κατηγορίας Under 15.

vfcenter_0501201874.jpg

Ελπίζουμε στην συνέχιση τέτοιων αγώνων που αναδεικνύουν τα νέα ταλέντα που υπάρχουν ανά την υφήλιο, στην συμμετοχή περισσότερων Ελλήνων αθλητών, όπως και φυσικά στην διεξαγωγή αντίστοιχων δράσεων και στην χώρα μας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρωτάθλημα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους στο ακόλουθο λινκ:  www.pwaworldtour.com

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elEL