Συνέντευξη – Η Sarah Quita Offringa στην Κάρπαθο


Η Sarah Quita Offringa είναι μια από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες αθλήτριες στον κόσμο της ιστιοσανίδας. Με 21 παγκόσμιους τίτλους στο ενεργητικό της, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το ταλέντο, την ενέργεια και το πάθος της για το άθλημα της Ιστιοσανίδας. Η Sarah Quita Offringa δεν είναι μόνο μια εξαιρετική αθλήτρια, αλλά και μια πρεσβευτής του Windsurfing, που μοιράζεται τη γνώση και την εμπειρία της με όσους θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους.

Γι’ αυτό το λόγο, η Sarah Quita Offringa μαζί με την Oda Johanne Brødholt επέλεξαν να διοργανώσουν προπονητικό Camp στο νησί της Καρπάθου, μια από τις καλύτερες τοποθεσίες για Windsurfing στην Ελλάδα. Το Camp πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία χρονιά, χωριζόμενο σε δύο ομάδες, με την πρώτη να είναι από τις 9 έως τις 13 Αυγούστου και την δεύτερη από τις 14 έως τις 19 του ίδιου μήνα. Μέγιστο όριο συμμετεχόντων ανά ομάδα είχε οριστεί τα 12 άτομα. Ο σκοπός του Camp ήταν να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εξελίξουν την τεχνική τους στο άθλημα, μέσω θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων, video analysis, συμβουλές και παρατηρήσεις από την αθλήτρια, εξασφαλίζοντας με κάθε τρόπο πως όποιος συμμετείχε θα αποκόμιζε κάτι καινούριο.

Η Sarah Quita Offringa μίλησε στην ιστοσελίδα Windsurfing News Greece, για την εμπειρία του Camp, τη σχέση της με την Ελλάδα, πώς μπορεί κάποιος να συμμετάσχει στο Camp, τι εξοπλισμό φέρνει μαζί της όταν επισκέπτεται το νησί καθώς και για την νέα της αγάπη, την μπουγάτσα.

Διαβάστε παρακάτω όσα μας είπε.

– How many times have you visited Greece?

– Why did you choose Karpathos for your camps?

– What equipment do you bring with you when you visit the island?

– Which is your favorite spot for windsurfing on the island?

– How can someone register for your camp and what are the requirements?

– How long does the camp last?

– Do you have any advice for someone who wants to master windsurfing?

-Are you planning to do it again next year?

– Do you want to add something else?


Μπορείτε να μαθαίνετε νέα της Sarah Quita Offringa από τους παρακάτω συνδέσμους:

Facebook: Sarah-Quita Offringa ARU 91

Instagram: cabeibusha & windsurf_university

Website: sarah-quita.com & windsurfuniversity.com


Σχετικό άρθρο: Συμμετοχή σε έρευνα σχετικά με το άθλημα της Ιστιοσανίδας. – Windsurfing News Greece

Εγγραφείτε στην υπηρεσία Newsletter της ιστοσελίδας Windsurfing News Greece για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικότερα νέα!

en_GBEN