2017 Mercedes-Benz World Cup Sylt-ΗΜΕΡΑ 3

Η τρίτη μέρα του Mercedes-Benz Sylt PWA Super Grand Slam 2017 τελείωσε έπειτα από την διεξαγωγή 2 eliminations με τον άνεμο να κυμαίνεται στα 7-17 knots και  με μεγάλο νικητή της ημέρας τον Marco Lang (Fanatic / NorthSails) ο οποίος κατόρθωσε να επικρατήσει και στα δύο κατακτώντας την πρώτη θέση στην μέχρι τώρα κατάταξη του αγώνα.

Στο Slalom:

Μεγάλος νικητής της ημέρας ήταν ο Marco Lang (Fanatic / NorthSails) ο  οποίος κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση και στα δύο eliminations που διεξαχθήκανε. Πρέπει όμως να σημειωθεί πως αυτή ηταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος αθλητής κατάφερε να κερδίσει πρώτη θέση σε elimination σε αγώνα του PWA.

Στην δεύτερη θέση της μέχρι τώρα κατάταξης του αγώνα βρίσεται ο Γερμανός αθλητής Vincent Langer (Fanatic / NorthSails) ο οποίος κατάφερε να κερδίσει μία δεύτερη και μια τέταρτη θέση στο πρώτο και δεύτερο elimination αντίστοιχα ενώ στην τρίτη βρίσκεται ο αθλητής Ross Williams (Tabou / GA Sails / Mystic / Shamal Sunglasses). Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ο πρώτος του PWA  για την φετινή χρονιά που ο Vincent Langer (Fanatic / NorthSails)  λαμβάνει μέρος.

Σίγουρα η πρώτη μέρα των αγώνων Slalom για τους δύο διεδκικητές του τίτλου δεν είναι μέρα που θα ήθελαν να θυμούνται. Οι δύο αθλητές Antoine Albeau (RRD / NeilPryde) και Matteo Iachino (Starboard / Point-7 / Shamal Sunglasses) έπειτα απο ατυχίες και λάθος κινήσεις κατάφεραν να κερδίσουν την δέκατη και δέκατη έκτη θέση αντίστοιχα.

Πιθανότατα και οι δύο αθλητές θα απορρίψουν(discard ) τον συγκεκριμένο αγώνα απο την γενική κατάταξη του πρωταθλήματος όμως  ελπίζουν στην διεξαγωγή τουλάχιστον 4 eliminations ώστε να έχουν αρκετές πιθανότητες να ανέβουν στην κατάταξη του Mercedes-Benz World Cup Sylt.

Ας παρακολουθήσουμε ένα μικρό βίντεο με αποσπάσματα από την τρίτη μέρα των αγώνων στην περιοχή Sylt της Γερμανίας που δημιούργησε η οργάνωση PWA:

 

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα για Mercedes-Benz Sylt PWA Super Grand Slam – SLALOM (Άντρες) είναι:

1st Marco Lang (Fanatic / NorthSails)

2nd Vincent Langer (Fanatic /NorthSails)

3rd Ross Williams (Tabou / GA Sails / Mystic / Shamal Sunglasses)

4th Arnon Dagan (RRD / NeilPryde)

5th Pascal Toselli (99NoveNove /LoftSails / Chopper Fins)

6th Jordy Vonk (Fanatic / NorthSails)

7th Cedric Bordes (Tabou / GA Sails)

8th Julien Quentel (Patrik / Avanti)

9th Enrico Marotti (RRD /NeilPryde)

10th Antoine Albeau (RRD / NeilPryde)

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρωτάθλημα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους στο ακόλουθο λινκ:  www.pwaworldtour.com
*Η φωτογραφία που έχει αναρτηθεί προέρχεται  από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης PWA.

Απάντηση