ΤΟ REDBULL STORM CHASE ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!!!

Ίσως ένας από τους πιο ακραίους αγώνες ιστιοσανίδας που έχει διοργανωθεί ποτέ επιστρέφει με την περίοδο αναμονής για τους αθλητές να είναι από τις πέντε Ιανουαρίου και μετά!

 

 

Το RedBull Storm Chase αποτελεί έναν αγώνα για λίγους, αφού βασικό προαπαιτούμενο είναι η ύπαρξη ακραίων καιρικών συνθηκών δηλαδή αέρα έντασης 89-102kph (Καταιγίδα κατηγορίας 10) σε συνδυασμό με πελώρια κύματα.

Με την περίοδο αναμονής να ξεκινάει από τις  πέντε Ιανουαρίου και μετά, όλοι οι αθλητές θα πρέπει να είναι έτοιμοι ώστε μέσα σε 72 ώρες από την ειδοποίηση της οργάνωσης να είναι σε κάθε περιοχή διεξαγωγής του αγώνα .

Οι τρεις πρώτοι τις προηγούμενης διοργάνωσης Leon Jamaer, Dany Bruch, Marcilio Browne, όπως φυσικά και ο νικητής Thomas Traversa αυτομάτως είναι μέσα στους αθλητές που θα συμμετάσχουν, ενώ στις υπόλοιπες τέσσερις θέσεις που απομένουν υποψήφιοι είναι οι παρακάτω:

Jaeger Stone (Starboard / Severne / SWOX / Shamal Sunglasses), Australia

Ricardo Campello (Point-7), Venezuela

Adam Lewis (Fanatic / NorthSails / SWOX), United Kingdom

Antoine Martin (JP / NeilPryde), France

Robby Swift (JP / NeilPryde / Mystic / SWOX) , United Kingdom

Philip Köster (Starboard / Severne / Maui Ultra Fins), Germany

Kai Lenny (Naish), USA

Camille Juban (Quatro / Simmer), France

Victor Fernández López (Fanatic / NorthSails / Shamal Sunglasses), Spain

Jules Denel (JP / NeilPryde), France

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση του αγώνα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στο ακόλουθο λινκ:  https://www.redbull.com/red-bull-storm-chase

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elEL