Πανελλήνιο Κύπελλο Funboard 2023


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 7 έως 8 Οκτωβρίου 2023 διεξήχθη με επιτυχία το Πανελλήνιο Κύπελλο Funboard στην περιοχή του Σχοινιά Αττικής. Οι συνθήκες επέτρεψαν την διεξαγωγή 3 eliminations τα οποία ολοκληρώθηκαν όλα την πρώτη μέρα του αγώνα. Την δεύτερη μέρα δεν ήταν δυνατή η πραγματοποίηση περαιτέρω ιστιοδρομιών λόγω της χαμηλής έντασης ανέμου που επικρατούσε.

Νικητής του Πανελληνίου στην κατηγορία νέων για το 2023 ανακηρύχθηκε ο αθλητής Κοκκινάκης Αλέξανδρος ενώ τον ακολούθησαν οι αθλητές Μουρελάτος Ευστάθιος, Γιαννακόπουλος Ευάγγελος στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

 Στην κατηγορία αντρών την πρώτη θέση κατέλαβε ο αθλητής Λέντζος Δημήτριος. Την δεύτερη θέση ο αθλητής Αδαμίδης Φίλιππος και την τρίτη ο αθλητής Κρέτσης Κωνσταντίνος.

Μπορείτε να δείτε τα συνολικά αποτελέσματα του αγώνα εδώ.


Μπορείτε πάντα να ενημερώνεστε για το ποιος θα είναι ο επόμενος αγώνας που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό από το Ημερολόγιο Αγώνων.

Εγγραφείτε στην υπηρεσία Newsletter της ιστοσελίδας Windsurfing News Greece για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικότερα νέα!

elEL