ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ 2020!

Εδώ και αρκετό διάστημα η αγωνιστική περίοδος έχει κλείσει αυλαία και αυτό σημαίνει πως η περίοδος που οι εταιρείες και οι αθλητές θα πρέπει να οριστικοποιήσουν τα σχέδια τους για το επόμενο έτος, έχει επισήμως φτάσει!

Παρακάτω συλλέξαμε και σας παρουσιάζουμε όλες τις μέχρι τώρα επιβεβαιωμένες μεταγραφές αλλά και τα νέα συμβόλαια αθλητών που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι αυτήν την στιγμή!

SY18_wv_Campello_tweaked.jpg

Ένα από τα μεγαλύτερα νέα της χρονιάς ήταν αυτό που αφορούσε τον αθλητή Campello Ricardo ο οποίος πλέον αποτελεί μέλος της ομάδας της εταιρείας NAISH όσον αφορά τα πανιά που θα χρησιμοποιεί για το 2020.

 

SY18_fs_Youp.jpg

Ο αθλητής Schmit Youp έχοντας κατακτήσει την τέταρτη θέση στην κατηγορία Freestyle για το 2019 στο πρωτάθλημα PWA, αποχώρησε από την I-99 & Avanti και πλέον θα αγωνίζεται για την Tabou/GA.

 

MR18_wv_Boujmaa_goes_big.jpg

Ο Μαροκινός αθλητής Guilloul Boujmaa έπειτα από αρκετά χρόνια συνεργασίας με την starboard, αποχώρησε και πλέον θα ανήκει στην ομάδα της εταιρείας Goya.

 

AC16_wv_Kauli_SEadi.jpg

Ο αθλητής Seadi Kauli ο οποίος ανήκει στους κορυφαίους στην κατηγορία Wave, θα είναι πλέον στη ομάδα της mb-boards στην οποία ανήκει εδώ και καιρό ο αθλητής Muller Balz.

 

SY18_wv_Mussolini_back_loop.jpg

Ο Mussolini Alex έπειτα από 5 χρόνια και πολλά καλά αποτελέσματα, αποχώρησε από την ομάδα της RRD.

 

FV19_sl_Quentel_gybes.jpg

Μια ακόμα μεγάλη αλλαγή είναι αυτή του Quentel Julien οποίος πλέον θα αγωνίζεται για την εταιρεία Exocet η οποία έπειτα από μερικά χρόνια απουσίας κάνει ξανά την εμφάνιση της στους αγωνιστικούς στίβους του πρωταθλήματος PWA.

 

SY18_wv_Marc_Pare.jpg

Ο αθλητής Paré Marc έχοντας πλέον αποδείξει ότι είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στην κατηγορία Wave, αποχώρησε από την Simmer και πλέον θα είναι στην ομάδα της Fanatic, Duotone & Ion.

 

SY18_wv_Justyna_Sniady.jpg

Έιχαμε μία ακόμα αποχώρηση από την Simmer και αυτή ήταν της Sniady Justyna η οποία ακόμα δεν έχει δηλώσει επίσημα την επόμενη κίνηση της.

 

SY17_wv_Stillrich_Push_tweaked.jpg

Ο αθλητής Stillrich Alessio έπειτα από 13 χρόνια με την Fanatic & Duotone μπήκε στην ομάδα της Simmer.

 

PG18_sl_Delphine_dominates.jpg

Ακόμα, η αθλήτρια Cousin Questel Delphine και ο άντρας της Questel Antoine θα ανήκουν πλέον στην ομάδα της νέας εταιρείας του Maynard Finian, FMX RACING.

*Η φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί εντός του άρθρου προέρχονται  από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης PWA.