ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ RS-X 2019

Για ακόμα μια φορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ολυμπιακής κατηγορίας RS-X, έκλεισε την αυλαία του αφήνοντας πολλές αναμνήσεις αλλά και στόχους σε όσους έλαβαν μέρος. Φέτος ο αγώνας έλαβε χώρα στην Μαγιόρκα της Ισπανίας από τις 7 εως τις 13 Απριλίου 2019. Πρέπει να σημειωθεί πως μεταξύ των 43 χωρών που έλαβαν μέρος είχαμε και Ελληνικές συμμετοχές.

Αρχικά αξίζει να αναφερθεί ο αθλητής Byron KOKKALANIS ο οποίος κατέκτησε την πέμπτη θέση στις κατηγορίες Open και Men Europeans Αντρών δείχνοντας με αυτή του την επίδοση πως είναι πολλά υποσχόμενος για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Ιαπωνία το 2020 και για τους οποίους ο αθλητής έχει ήδη κερδίσει το εισιτήριο.

Ακόμα η Aikaterini DIVARI κατέκτησε την 38η θέση στην κατηγορία Open γυναικών, την 28η στην Women Europeans,  ενώ την 6η στις γυναίκες κάτω των 21 χρόνων. Η Ioanna SIRTIS την 74η θέση στην κατηγορία Open γυναικών και την 50η στην Women Europeans.

Επίσης ο Leonidas TSORTANIDIS κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία Open Youth αντρών και στην Youth men Europeans, ενώ ο Alexandros KALPOGIANNAKIS κατέκτησε την 7η θέση στην κατηγορία Open Youth αντρών και στην Youth men Europeans

Ο Charalampos KOGIAS κατέκτησε την 28η θέση στην κατηγορία Open Youth αντρών και στην Youth men Europeans.

Τέλος ο Ioannis KARVOUNIARIS κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία Youth men U17, την 36 στην Youth men Europeans και την 37η θέση στην κατηγορία Open Youth  αντρών.

Παρακάτω σας παραθέτουμε βίντεο τα οποία δημοσιεύθηκαν από τον λογαριασμό RSX Class στο YouTube, τα οποία περιέχουν στιγμιότυπα από τις ημέρες διεξαγωγής του αγώνα καθώς και συνεντεύξεις ορισμένων αθλητών που έλαβαν μέρος.

Ας παρακολουθήσουμε τα βίντεο!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα RS-X, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους στο ακόλουθο λινκ: http://www.rsxclass.org/europeans2019/about-venue/

Τα συνολικά αποτελέσματα του αγώνα για κάθε κατηγορία, μπορείτε να τα δείτε  εδώ.

*Η φωτογραφία που έχει αναρτηθεί προέρχεται  από την διοργάνωση του αγώνα ενώ τα βίντεο προέρχονται από τον λογαριασμό RSX Class του YouTube.
elEL