ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ GRAN CANARIA WIND & WAVES FESTIVAL ΓΙΑ ΤΟ 2020

Ένας ακόμα αγώνας του πρωταθλήματος PWA, επίσημα πλέον, δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος λόγω των επιπτώσεων του ιού COVID-19 έπειτα από ανακοίνωση που δημοσιοποίησε το PWA χτες 23/5 στην ιστοσελίδα του αλλά και στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο αγώνας αυτός έρχεται να προστεθεί στην λίστα άλλων μεγάλων αγώνων που είχαν την ίδια τύχη για φέτος. Μεταξύ αυτών οι αγώνες που ήταν να διεξαχθούν στο Sylt της Γερμανίας, στην Costa Brava της Ισπανίας όπως επίσης και οι αγώνες της Κορέας και της Ιαπωνίας όπως ήταν αναμενόμενο.

Το ερώτημα όμως που γεννιέται είναι, αν τελικά γίνουν αγώνες φέτος, ποιά μορφή θα έχουν; Και αν ναι, θα είναι δίκαιο για όλους τους αθλητές που θα συμμετάσχουν αν κάποιοι εξ αυτών λόγω της κατάστασης που διανύουμε δεν είχαν την δυνατότητα να προπονηθούν;

Παρ’ όλα αυτά αξίζει να επισημάνουμε πως ένας αγώνας για τον οποίο για την ώρα δεν έχει γίνει επίσημη αναφορά ακύρωσης ή αναβολής του, είναι αυτός που πρόκειται να διεξαχθεί στο νησί της Πάρου από τις 26 εως τις 31 Αυγούστου, από το HSSWA σε συνεργασία με το IFCA.

elEL